Tråkig dag

Idag har varit en sådan där tråkig dag för hundarna. En väldigt viktig dag då jag ser det som att de får återhämta sig och lära sig att inomhus tar man det lugnt. För en stund sedan var vi ute med den runda så att de skulle få springa av sig lite; det blev inkallningsträning där Kiwi var väldigt duktig och så blev det även en del skvaller träning med Kokos. Vi mötte en schäer på nära håll och matten till den var väldigt snäll och hjälpte oss genom att gå en bredare cirkel runt och ta en alternativ väg hem för att Kokos inte är redo att möta en stor hund på så nära håll. Det blev massor av klick-godis, klick-godis och det gick ganska bra även om svansen var högt upp så höll han sig vid mig och morrade inte mot den andra hunden.
På vägen hem tog godiset slut och när Kokos då såg en hund en bit bort så blev det bus och lek med matte istället. Det funkade lika bra. "När jag ser en hund så händer bra saker; antingen godis eller spring, lek och bus!", så ska han tänka och vi jobbar oss dit :)
 
Nu fortsätter dock den tråkiga dagen efter lite spring och de föll direkt in i dagens söndagslunk igen.
 


 
 
(Ok, på den här bilden vilar han inte men han ör så söt när man ser ögonen :) Tofs vill han inte ha, så jag får passa på att titta på dem när jag kan.)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kokos och Kiwi

En blogg om två väldigt speciella pojkar, som snabbt blev det viktigaste i våra liv!

RSS 2.0